Tijdelijke geleidelijn

Mat met ribbellijnen en noppen

Een geleideroute bestaat uit de volgende onderdelen:

1) Geleidelijnen: de basis van een veilige, obstakelvrije route. De geleidelijn leidt de gebruiker gastvrij en zelfstandig van en naar het stemlokaal en laat de gebruiker gelijkwaardig deelnemen aan de verkiezingen. De geleidelijn moet goed vindbaar zijn en vervolgens met de taststok, restzicht en voeten goed te volgen zijn. Je maakt hiervoor gebruik van matten met ribbellijnen die je met tape op de vloer bevestigd, zonder de vloer (of de mat) te beschadigen.

2) Waarschuwingsmarkering: waarschuwt de gebruiker bij het naderen van een gevaarlijke situatie, zoals een trapgat of een afstapje. Mocht er in jouw stemlokaal zich iets gevaarlijks op de route voordoen, dan waarschuw je de gebruiker hiervoor met matten met noppen erop. Geen gevaarlijks situaties? Dan heb je geen waarschuwingsmarkering nodig.

3) Attentiemarkering: attendeert de gebruiker op een keuze in de route, zoals een T-splitsing of kruispunt. De markering ziet eruit als een leeg vlak; je legt op de bestaande ondergrond dus juist niets extra’s aan. Makkie, dit heb je dus al ;-)

4) Objectmarkering: markeert bijzondere informatiepunten in de route. Voor de verkiezingen leg je een objectmarkering bij de tafel met stembureauleden, bij de afslag naar het stemhokje en bij de stembus. De objectmarkering bestaat uit een vierkante witte aluminium klankplaat met zwarte rand voor dubbel contrast.

Hier zie je de route uitgetekend in details.

In deze folder lees je alle specificaties en tarieven. 

Wil je productadvies of de route aachaffen of huren? Neem dan contact op met verkoop@tglining.nl of +31 (0) 72 50 70 153. Wij staan voor je klaar.