Over Blinkink

Logo van Blinkink, de webshop met materialen voor geleideroutes

Blinkink is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving. Ruimtes zelfstandig, eenvoudig en snel toegankelijk kunnen maken is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Blinkink is het jonge zusje van TG Lining, marktleider in de Benelux op het gebied van geleidelijnen en trapmarkeringen. Blinkink biedt dé doe-het-zelf-oplossing om scholen, zorginstellingen, horeca, praktijkruimtes, werkplekken en stembureaus inclusief te maken.

De geleidelijnen met sjablonen, noppen in blister en noppenmatten zijn betaalbare en makkelijk hanteerbare oplossingen om panden en evenementen zelf toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden.

Blinkink heeft een webshop met daarin alle middelen om zelf ruimtes toegankelijk te kunnen maken voor mensen met een visuele beperking. De website van Blinkink biedt daarnaast online instructies en filmpjes die ondersteunen bij het ontwerpen van een geleideroute. Daarnaast doet Blinkink op verzoek aanbevelingen op maat over het toegankelijk maken van ruimtes, evenementen en festivals. De inhuur van een ontwerper hebt u hiervoor niet nodig.

Binnenkort vindt u hier de pdf met uitgebreide productinformatie, technische specificaties en tarieven. Laat via het contactformulier uw mailadres achter, en wij sturen de pdf toe zodra deze beschikbaar is.

De drijvende kracht achter Blinkink is Tamar Grahmbeek. Zij staat al ruim 22 jaar aan het roer van TG Lining.

Wilt u meer weten? Mail ons dan op hello@blinkink.eu en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.