Over Blinkink

Logo van Blinkink, de webshop met materialen voor geleideroutes

Blinkink is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen moet kunnen meedoen in onze samenleving. Ruimtes zelfstandig, eenvoudig en snel toegankelijk kunnen maken is daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Blinkink is een merk van TG Lining, al meer dan 25 jaar marktleider in de Benelux op het gebied van geleidelijnen en trapmarkeringen. Blinkink biedt dé doe-het-zelf-oplossing om scholen, zorginstellingen, horeca, praktijkruimtes, werkplekken en stembureaus inclusief te maken.

De geleidelijnen met sjablonennoppen in blister en klankplaten zijn betaalbare en makkelijk hanteerbare oplossingen om panden en evenementen zelf toegankelijk te maken voor blinden en slechtzienden.

Blinkink heeft een webshop met daarin alle middelen om zelf ruimtes toegankelijk te kunnen maken voor mensen met een visuele beperking. De website van Blinkink biedt daarnaast online instructies en filmpjes die ondersteunen bij het ontwerpen van een geleideroute. Daarnaast doet Blinkink op verzoek aanbevelingen op maat over het toegankelijk maken van ruimtes, evenementen en festivals. De inhuur van een ontwerper heb je hiervoor niet nodig.

Hier kun je zelf een plan opstellen en de technische details downloaden. Wil je meer informatie of een offerte voor een permanente of tijdelijke geleideroute? Neem contact met ons op via dit formulier, stuur een mailtje naar verkoop@tglining.nl of bel naar +31 (0)72 50 70 153.